Βράβευση Κλάους

2013-01-14 00:24

 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τοιν Ατρόμητο ο Στέφανος Αθανασιάδης βραβεύτηκε από την ΠΑΕ σαν καλύτερος παίκτης της περασμένης σεζόν αλλά και για το best goal που πέτυχε παίκτης του ΠΑΟΚ το 2012.

O Αθανασιάδης αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για το 2012. Δεύτερος στην ψηφοφορία ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ακολούθησαν οι Alves Maciel Dorvalino, Costin Lazar και Γιώργος Φωτάκης.Πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Ατρόμητος ο διεθνής επιθετικός βραβεύτηκε για την ανάδειξη του ως «Καλύτερος Ποδοσφαιριστής του 2012» από τον κ. Αθανάσιος Κέφος, προϊστάμενο Διεύθυνσης Υποστήριξης Δικτύου Βορείου Ελλάδας του ΟΠΑΠ.

Οι διακρίσεις και οι απονομές για τον Στέφανο Αθανασιάδη συνεχίστηκαν, καθώς ο φορ του ΠΑΟΚ με 22 γκολ μέσα στο 2012 κέρδισε και τον διαγωνισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του «καλύτερου γκολ» στη χρονιά που έφυγε… Το γκολ του Κλάους στον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης ψηφίστηκε από εσάς ως το καλύτερο για το 2012.Την απονομή στον Στέφανο Αθανασιάδη πραγματοποίησε ο Γιώργος Κωστίκος, που σε 233 συμμετοχές στην Α’ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε 78 γκολ.

Μετά από απόφαση της ιδιοκτησίας, το Στέφανο Αθανασιάδη περιμένει ένα σπέσιαλ δώρο ως ανταμοιβή για τις δύο σπουδαίες διακρίσεις του μέσα στο 2012.

 

vraveusi