Ερασιτεχνικοί χειρισμοί με Ρ.Κάρλος...

2013-01-28 19:41

Οπως είχε προαναγγείλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από προχθές, στην Τούμπα βρέθηκε και παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Ξάνθη ο Ρομπέρτο Κάρλος. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έφθασε στο γήπεδο, αρκετά λεπτά πριν αρχίσει η αναμέτρηση μαζί με τον Ρώσο Τσιστιακόφ. Με το ιδιωτικό αυτοκίνητο που τους μετέφερε, βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας αρκετή ώρα πριν αρχίσει η αναμέτρηση και αμέσως μπήκαν μέσα χωρίς να επιτραπεί στον παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή να κάνει κάποιες δηλώσεις, ή να έχει την ευκαιρία να συναναστραφεί με φιλάθλους που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Μάλιστα συνέβη το αμίμητο. Πάνω στην “ταραχή” του Ρώσου Τσιστιακόφ, για να μην έχει καμία επαφή ο Ρομπέρτο Κάρλος έξω από το γήπεδο ούτε με δημοσιογράφους, ούτε και με φιλάθλους, έδινε εντολές στον οδηγό του αυτοκινήτου να προχωρήσει μέχρι τα αποδυτήρια. Και το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρει το αυτοκίνητο σε ένα κράσπεδο που βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο. Αμέσως ο Τσιστιακόφ βγήκε από το αυτοκίνητο και με τον Κάρλος μπήκαν βιαστικά στο γήπεδο.

Λίγο αργότερα ο Ρομπέρτο Κάρλος, πάντα συνοδευόμενος από τον Ρώσο εκπρόσωπο της ΠΑΕ, συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη και αμέσως μετά ανέβηκε στην προεδρική σουίτα. Από εκεί παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί φυσικά με τους Σαββίδη – Βρύζα και Τσιστιακόφ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ρομπέρτο Κάρλος επιβιβάστηκε και πάλι στο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που τον έφερε στο γήπεδο και αποχώρησε. Αυτά τα αναφέρουμε για το καθαρά διαδικαστικό μέρος, που έχουν σχέση με την αυτή καθεαυτή παρουσία ενός πολύ μεγάλου αστέρα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στην Τούμπα. Έναν αστέρα όμως που είδε μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όσοι λίγοι βρέθηκαν έξω απ'τα αποδυτήρια πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Αυτή η ασύλληπτη σε έμπνευση επιχείρηση της ΠΑΕ να "κρύψει" τον Ρομπέρτο Κάρλος, την άφιξη του οποίου η ίδια είχε προαναγγείλει, είναι πρωτοφανής στα ποδοσφαιρικά χρονικά. Και προφανώς οι εμπνευστές αυτής της κίνησης, δεν έχουν αντιληφθεί ποιο είναι το μέγεθος του ΠΑΟΚ και σε ποια ομάδα εργάζονται.

Νέα

2013-07-22 13:44
Αυτές θα είναι οι νέες φανέλες της ομάδας για την περίοδο 2013-2014...
2013-07-19 19:27
Την 3η τη τάξει (πίσω από Σαχτάρ και Δυναμό Κιέβου), ομάδα της...
2013-07-13 22:20
Μια πρώτη γεύση..απο τις νέες φανέλες παίρνουμε απο τις εμφανίσεις...
2013-07-09 12:01
Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κόνιασπορ θα αγωνίζεται τη νέα...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>