Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για Πλετίκοσα..

2013-01-20 00:48

Μπορεί χθες στη Ρωσία, να υπήρχαν δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ροστόφ, ο οποίος έλεγε ότι ο Στίπε Πλετίκοσα παραμένει κανονικά στη ρωσική ομάδα, ωστόσο στην Κροατία, αναφέρουν ότι ο διεθνής τερματοφύλακας είναι ένα βήμα από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, αποκαλύπτουν και την ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στον παίκτη!

Η κροατική ιστοσελίδα «Jutarnji.hr» φιλοξενεί μεγάλο θέμα για τον Πλετίκοσα, έχοντας και κάποιες δηλώσεις από τον ατζέντη του, Μάρκο Ναλέτιλιτς. «Σε αυτό το σημείο δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να μιλήσουμε για τα χρήματα ή για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που προσφέρει ο ΠΑΟΚ, στον Πλετίκοσα. Ο Στίπε έμεινε πολύ εντυπωσιασμένος από το πλάνο και τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ, όπως τις παρουσίασε, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης», είπε ο ατζέντης του Πλετίκοσα.

Το κείμενο ξεκινάει λέγοντας ότι ο Πλετίκοσα φεύγει από το Ροστόφ για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τις επαφές να συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες ημέρες, το θέμα να τελειώνει και επίσημα...

«Στίπε θέλω να είσαι μέλος του νέου μου μεγάλου πλάνου για τον ΠΑΟΚ», ήταν η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στον έμπειρο τερματοφύλακα, σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα. Επίσης αναφέρεται ότι το τωρινό του συμβόλαιο με τη Ροστόφ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά η ρωσική ομάδα του έχει κάνει πρόταση για νέο, ως το 2016, ενώ γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον της βελγικής, Μπριζ.

«Την ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Θεσσαλονίκη, είναι δύσκολο να την αρνηθεί ο Πλετίκοσα, γιατί είναι η καλύτερη, οικονομικά. Το «κλειδί» ήταν οι συζητήσεις με τον Σαββίδη, ο οποίος μίλησε απευθείας με τον παίκτη. Ο Σαββίδης, είναι ένας από τους 300 πιο πλούσιους ανθρώπους της Ρωσία, έχει ελληνική καταγωγή και γεννήθηκε στη Γεωργία», κλείνει το κείμενο της κροατικής ιστοσελίδας, για το θέμα του Πλετίκοσα.Τέλος, αναφορά γίνεται και στον δανεισμό, ενός άλλου Κροάτη, του Γκόρντον Σίλντενφελντ από τη Ντινάμο Μόσχας στον ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά το ρώσικο... μέτωπο, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Bloknot.rostov.ru», αναφέρεται στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη στον Πλετίκοσα και τονίζει στο τέλος, ότι αν ο Κροάτης αποφασίσει να τη δεχτεί, ο δεύτερος τερματοφύλακας, Νικολάι Ζαμπολότνι θα γίνει βασικός και η Ροστόφ, κοιτάει και την περίπτωση του Ιλια Μαντίλοφ.

Δηλαδή, από εκεί που χθες στη Ρωσία, υπήρχαν οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ροστόφ, ο οποιος είπε ότι ο Πλετίκοσα παραμένει ως το καλοκαίρι, σήμερα γίνονται αναφορές ακόμα και για τους πιθανούς αντικαταστάτες του...Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, αναμένεται να φέρει και την οριστική εξέλιξη στο θέμα. Είτε είναι θετική, είτε είναι αρνητική.

 

Νέα

2013-07-08 01:50
Ο συγκεκριμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ που...
2013-07-05 01:47
Το πρώτο και πολύ μεγάλο βήμα σχεδιασμού για τη νέα χρονιά έγινε και...
2013-07-05 01:33
Ο Δικέφαλος συμφώνησε με την Καρπάτι για την μεταγραφή του Λούκας...
2013-06-30 22:21
Μια ανάσα απο την απόκτηση του Κριστιάν Φερνάντεζ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ....
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>