Τα έψαλλαν στους παίκτες και στη διοίκηση οι οπαδοί!!

2013-04-30 20:48

Περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στην προπόνηση εξαγριωμένοι λόγω του αποκλεισμού της ομάδας και σίγουρα το γεγονός αυτό έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα. Οι οπαδοί τα είχαν με τους ποδοσφαιριστές, ενώ στους διαλόγους που έγιναν ενεπλάκησαν και οι Γ.Γεωργιάδης και Ζ.Βρύζας!!

Οι οπαδοί δεν εμποδίστηκαν απο τους ανθρώπους της ΠΑΕ και έφταναν κανονικά στον χώρο προπόνησης και είπαν αρκετά στους παίκτες:"Δεν έχετε ψυχή, όλα σας τα δίνει ο ΠΑΟΚ και δεν κάνετε τίποτα. Άλλοι απλήρωτοι έφερναν κύπελλα και εσείς τα έχετε όλα και δεν βγάζετε ψυχή!" είπαν μεταξύ άλλων, ενώ μπροστά βγήκαν οι Δ.Σαλπιγγίδης και Σ.Αθανασιάδης ως γηγενείς παίκτες της ομάδας, ενώ σε κάποια φάση βγήκε και ο Χακόμπο..

Πολλά άκουσε ο Σ.Αθανασιάδης γύρω απο την φήμη που κυκλοφόρησε πως το Σάββατο το βράδυ, έμεινε στην Αθήνα για να πάει στα μπουζούκια, κάτι το οποίο στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν ισχύει σύμφωνα με όσα τους είπε ο παίκτης. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις τα ακούνε όλοι και κυρίως αυτοί που προέρχονται απο την ομάδα και τα σπλάχνα της.

Ο Γεωργιάδης απο την πλευρά του άκουσε τον κόσμο να του λέει "εσένα το μάτι σου γυάλιζε όταν έπαιζες, τώρα γιατί δεν συμβαίνει αυτό;",χωρίς να μπορεί να πει πολλά..Κουβέντα μεταξύ κοινού και παικτών έγινε  και σε περιπτώσεις όπως του Λόρενς  και του Χακόμπο. Η αλήθεια είναι πως το κοινό ήταν πολύ εξαγριωμένο, αλλά δεν προέβη σε ακρότητες σεβόμενο το οτι η σεζόν έχει ακόμη δρόμο. Αντιθέτως παρότρυναν την ομάδα να βγει πρώτη στα πλει οφ, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να έχει μπροστά της το όνειρο του Champions League.                             

Νέα

2013-06-16 17:23
  Από εκεί που δεν το περιμένει μπορεί να εισπράξει...
2013-06-16 17:11
Πήραν μπροστά οι μηχανές του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και...
2013-06-15 20:51
Ο Δανός διεθνής της Σαμπντόρια είναι κοντά στον Δικέφαλο...
2013-06-15 17:50
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Κώστας Παναγιωτούδης θα...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>