Υπέγραψαν Σκόνδρας-Σισσοκο!

2013-06-16 17:11

Πήραν μπροστά οι μηχανές του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και δουλεύουν πλέον στο φουλ. Με τον Χουμπ Στέφενς στη Θεσσαλονίκη χάρη και στο σκριν του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Σαββίδης έβαλε στις ράγες και το τρένο για τις αφίξεις των νέων παικτών.

Τη φανέλα με τον δικέφαλο φοράνε από χθες ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Ιμπραχίμα Σισοκό. Τόσο ο αρχηγός του Ατρόμητου, όσο και ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού τα είχαν βρει σε όλο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Απέμεναν λεπτομέρειες, οι οποίες διευθετήθηκαν κι έπεσαν οι υπογραφές.Έτσι, στην Τούμπα προχωράει το πλάνο για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, η οποία θα στοχεύσει ευθέως στις... κούπες.

Με τον Σκόνδρα «Δικέφαλος» καλύπτει απόλυτα το δεξί άκρο της άμυνάς του. Παίρνει τον καλύτερο Έλληνα μπακ που παίζει εντός συνόρων και ουσιαστικά έναν παίκτη με γεμάτες σεζόν από τότε που εμφανίστηκε στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Σισοκό είναι ένας ποδοσφαιριστής ικανός να κάνει χη διαφορά σε υψηλό επίπεδο.Του λείπει, βέβαιο, η σταθερότητα, ενώ δείχνει να διαλέγει παιχνίδια. Όταν, όμως, αγωνίζεται σύμφωνα με τις πραγμαχικές του ικανότητες, δύσκολα μπορεί να τον ανακόψει κάποιος αμυντικός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά και οι δύο παίκτες δεν μπορούν να καλύψουν την απόσταση που χωρίζει τον ΠΑΟΚ οπό τον Ολυμπιακό. Αλλά αν τους πλαισιώσουν οι κατάλληλοι συμπαίκτες, η ομάδα της θεσσαλονίκης θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές της να σπάσει την κυριαρχία των «ερυθρολεύκων» στη Σούπερ Λίγκα/

Όπως για παράδειγμα ένας αξιόλογος επιθετικός, για τον οποίο λένε στην Τούμπα ότι θα ενθουσιάσει τον κόσμο.Το σημαντικότερο όμως προέρχεται από τη μεχαγραφική δραστηριότητα. Διότι επί ένα μήνα όλες οι υποθέσεις είχαν κολλήσει και ο κόσμος παρακολουθούσε με δυσπιστία τον Σαββίδη και τους συνεργάτες του.Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ μπήκε σε τροχιά ενίσχυσης με παίκτες, τους οποίους είχε ανάγκη.

 

Νέα

2013-06-16 17:23
  Από εκεί που δεν το περιμένει μπορεί να εισπράξει...
2013-06-16 17:11
Πήραν μπροστά οι μηχανές του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και...
2013-06-15 20:51
Ο Δανός διεθνής της Σαμπντόρια είναι κοντά στον Δικέφαλο...
2013-06-15 17:50
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Κώστας Παναγιωτούδης θα...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>