Κοντά σε ανανέωση με Ιωακειμίδη,Πλιούκα!

2013-06-28 18:54

Οι άνθρωποι του Ερμή έχουν ως άμεση προτεραιότητα την παραμονή περσινών βασικών στελεχών. Έτσι μετά την ανανέωση των Παρίτση,Καϊκλή και την αποχώρηση των Αναγνωστόπουλου, Ονάσογλου,Γεωργίτση, Κασούρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ανανεώσεις με τον Πλιούκα που όπως φαίνεται θα περάσει σε σχολή της Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει οτι θα βρεθεί κοντά στην ανανέωση με τον Ερμή. Άλλωστε ο 23χρονος guard που είναι ήδη 4 χρόνια στην ομάδα, πέρσι αποτέλεσε τον δευτερο σκορερ του Ερμή.

Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι συζητήσεις με τον Θανάση Ιωακειμίδη που πέρσι όσο αγωνίστηκε (απουσίασε με 2μηνο τραυματισμό), έδωσε υπεραξία στην νευραλγική θέση του playmaker. Ο 21χρονος point guard, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην ομάδα. Ήδη ο Ερμής έχει επέλθει σε συμφωνία με τον ΚΑΟΔ για το ενδεχόμενο παραμονής του αθλητή και εκείνο που απομένει είναι να δεχτεί και ο ίδιος να παραμείνει στην ομάδα έχοντας και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα υπόλοιπα νέα, πολύ κοντά σε ανανέωση βρίσκεται και ο Φίλιππος Καλογιαννίδης και το θέμα θα κλείσει μόλις επιστρέψει ο 18χρονος απο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Όσον αφορά τον έτερο διεθνή, Θάνο Καμαριώτη, στον Ερμή υπάρχει διάθεση για παραχώρησή του, κάτι το οποίο αποτέλεσε και δέσμευση κατα την περσινή χρονιά μετά την απόρριψη των προτάσεων του ΠΑΟΚ και της Καβάλας, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν απο το ενδιαφέρον των ομάδων που παρότι έχουν προσεγγίσει τον παίκτη, δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ερμή.


 

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

2013-07-30 00:28
Σε μια κρίσιμη απο οικονομικής πλευράς χρονιάς, επήλθε οριστική συμφωνία με τον επι 3ετίας Μέγα...
2013-06-28 18:54
Οι άνθρωποι του Ερμή έχουν ως άμεση προτεραιότητα την παραμονή περσινών βασικών στελεχών. Έτσι...
2013-06-12 01:37
"Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Ξουρίδα, ο οποίος θα είναι ο...
2013-05-20 16:51
Ο Ερμής κατάφερε να πετύχει φέτος τον στόχο του να διατηρηθεί με σχετική ευκολία στην Α2, έχοντας...
1 | 2 >>