«Άνετα σε ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκό ο Ναπολεόνι»

2012-12-04 00:22

Στον Sentra 103.3 και την εκπομπή «Παλτά και Παικταράδες» με τον Ευάγγελο Μίχο φιλοξενήθηκε ο Μέσος του Λεβαδειακού και σκόρερ στο παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα Παναγιώτης Κόρμπος. Ο Έλληνας μέσος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του συμπαίκτη του στους «Βοιωτούς» Στέφανο Ναπολεόνι, στο κακό ξεκίνημα της ομάδα του, τον ρόλο του Γιώργου Παράσχου και του Γιάννη Κομπότη στην αλλαγή κλίματος, ενώ δεν δίστασε να κάνει τις δικές του προβλέψεις για τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κόρμπου:

Για τον Ναπολεόνι και το αν μπορεί να σταθεί σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός:«Πραγματικά δεν γνωρίζω που θα αγωνίζεται από τον Ιανουάριο, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται με την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά, υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, να πάει σε κάποιο σύλλογο στο εξωτερικό ή να επιστρέψει στην πατρίδα του την Ιταλία. Πιστέψτε με μπορεί να παίξει άνετα στον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι ομάδες, δεν έχουν παίκτη σαν τον Στέφανο, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και ένα πολύ καλό παιδί».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν φοβόμαστε το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως παίξαμε και μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό και από εκεί και πέρα ότι αποτέλεσμα έρθει...».