Επαφή με Μπιέλσα!

2013-05-07 19:33

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει ήδη γίνει η πρώτη βολιδοσκόπηση απο το στρατόπεδο του Δικεφάλου με τον Μαρσέλο Μπιέλσα!

Αυτός είναι ο πολύπειρος τεχνικός που έχει βάλει στο μάτι ο Ιβάν Σαββίδης και προτίθεται να τον "ψήσει" για να έρθει στην Τούμπα.Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ το έχει θέσει ως πρωταρχικό του στόχο να φέρει ένα παγκοσμίου φήμης προπονητή επιστρατεύοντας όλες τις γνωριμίες του στις διεθνείς αγορές.Ο Αργεντίνος προπονητής είναι γνωστός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με θητείες σε ομάδες όπως η Εσπανιόλ,η Αθλέτικ Μπιλμπάο,και κυρίως με τις Εθνικές ομάδες Αργεντινής και Χιλής! Ο "ελ λόκο" όπως τον χαρακτηρίζουν οι συμπατριώτες του, όπως όλα δέιχνουν βρίσκεται με το ενα ποδι εκτός της Μπιλμπάο καθώς πραγματοποίησε μια άσχημη σεζόν με τους Βάσκους και δεν προτίθενται να του ανανεώσουν το συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι.(30/6/2013)

Στην πρώτη επαφή που έγινε απο την πλευρά του Τσιστιακόφ με τον μάνατζερ του Αργεντινού, δόθηκε το πλάνο του νέου ΠΑΟΚ που προτίθεται να χτίσει ο Ιβάν Σαββίδης, με την πλευρά του Μπιέλσα να μην είναι αρνητική σε ενδεχόμενη συμφωνία! Το πρόβλημα βέβαια στην περίπτωση του Μπιέλσα είναι οι οικονομικές του απαιτήσεις καθώς μαζί με την εφορία στην Ελλάδα το νούμερο ξεφεύγει κατα πολύ..Πάντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για πιθανή συνεργασία, η οποία αν επιτευχθεί θα ταράξει τα νερά εντός και εκτός συνόρων!

Η πρώτη επαφή έγινε και πιθανόν σύντομα να υπάρξει και δεύτερη, καθώς στο τρατόπεδο του Δικεφάλου θέλουν απο νωρίς να επιλέξουν τον προπονητή που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια..

 

Νέα

2012-11-24 14:27
Το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της superleague...
2012-11-23 03:35
Απολογήθηκε σήμερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Jacobo...
<< 19 | 20 | 21 | 22 | 23