Βλέπει Τζειμς

2013-02-13 02:05

Θετικότατη άποψη υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Ντομινίκ Τζέιμς, απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για να είναι αυτός τελικά ο αντικαταστάτης του Ντόνι ΜακΓκραθ.

Το όνομα του Ντομινίκ Τζέιμς φαίνεται να είναι... μπροστά από τα υπόλοιπα στη παρούσα φάση όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ντόνι ΜακΓκραθ.Η αναφορά ιταλικής ιστοσελίδας για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα ίσως επιβεβαιωθεί μιας και ο συγκεκριμένος καλαθοσφαιριστής αρέσει πολύ στο στρατόπεδο του "Δικεφάλου".

Εδειξε το ταλέντο του στον Αρη και το γεγονός πως έπαιξε στην Ελλάδα είναι ένα... ατού του καθώς ανέκαθεν ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε μια ιδιαίτερη προτίμηση σε παίκτες με εμπειρία στο πρωτάθλημα της χώρας μας.Ο "Δικέφαλος" θέλει στη παρούσα φάση έναν έτοιμο παίκτη, με τον Αμερικανό να σημειωθεί ότι δεν υπολογίζεται από την Ρέτζιο Εμίλια.

Φαίνεται να είναι πρόθυμος να ρίξει τις απαιτήσεις του, αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχει διάθεση τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και από την πλευρά του Αμερικανού να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό και πιθανόν αυτός τελικά να είναι ο εκλεκτός του τεχνικού του "Δικεφάλου", στις τάξεις του οποίου έχουν στο μυαλό τους να έχουν νέο παίκτη στο ματς με το Περιστέρι.

 

dominik_james

Νέα

2013-07-05 01:33
Ο Δικέφαλος συμφώνησε με την Καρπάτι για την μεταγραφή του...
2013-06-30 22:21
Μια ανάσα απο την απόκτηση του Κριστιάν Φερνάντεζ...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>