Παίρνει ΔΕΠΑ, Έρχεται χορηγία..

2013-04-23 00:54

Κοντά σε συμφωνία για την αγορά της ΔΕΠΑ βρίσκονται ΤΑΙΠΕΔ και Gazprom σε περίπτωση που θελήσει η ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου να πλειοδοτήσει στoν διαγωνισμό της.

«Κλειδώνει» η αγορά της ΔΕΠΑ από την Gazprom. Οι δύο πλευρές μετά από συνεχείς διαπραγματεύσεις τα τελευταία 24ωρα, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Τα σενάρια που έχουν εξετάσει το ΤΑΙΠΕΔ και η Gazprom σε επιστολές που έχουν ανταλλάξει είναι η μείωση του ποσοστού της εγγυητικής επί της δεσμευτικής προσφοράς με το ποσοστό να μειώνεται από 20% σε μονοψήφιο νούμερο, ενώ μελετάται και η περίπτωση να καταπίπτει υπέρ του Δημοσίου..

Τι επίπτωση θα έχει όμως η αγορά της ΔΕΠΑ απο την Gazprom για τον ΠΑΟΚ; Συγκεκριμένα, αν πέσουν οι τελικές υπογραφές η ρώσικη εταιρία θα γίνει και επίσημα χορηγός της ομάδας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό της χορηγίας θα είναι εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα.. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περιμένει μέσα σε σύντομο διάστημα να δοθεί το "πράσινο φως" για την επίτευξη λύσης στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, όπως έχει συμφωνηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες με την Κυβέρνηση.

Νέα

2013-07-05 01:33
Ο Δικέφαλος συμφώνησε με την Καρπάτι για την μεταγραφή του...
2013-06-30 22:21
Μια ανάσα απο την απόκτηση του Κριστιάν Φερνάντεζ...
2013-06-27 22:50
Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν στο Eurocup, καθώς...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>