ΠΑΟΚ για Σισοκό!

2013-02-19 14:12

Ελληνική ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις της για τον Σισοκό φέρεται να βρήκε η Βόλφσμπουργκ, με τον παίκτη να έχει ήδη προταθεί στον ΠΑΟΚ!

Το μέλλον του Ιβοριανού άσου στον Παναθηναϊκό παραμένει ανοιχτό, καθώς αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά το καλοκαίρι θα πρέπει να μπουν σε νέο κύκλο συζητήσεων οι «πράσινοι» αν θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί δεν καίγονται για να κρατήσουν τον παίκτη -ίσα-ίσα μάλιστα- και δεν θα έλεγαν «όχι» σε πιθανή πρόταση που θα τους ερχόταν για την πώλησή του.

Προτεραιότητα του γενικού διευθυντή του συλλόγου άλλωστε, Κλάους Άλοφς είναι να «ελαφρώσει» το ρόστερ της ομάδας, που εκτός από τους ήδη περίπου 35 παίκτες που έχει ήδη, υπάρχουν και πολλοί ακόμα δανεικοί. Μέσα σε όλα αυτά έρχεται να «δέσει»« και ο ΠΑΟΚ! Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ εξάλλου είχε πάρε-δώσε με τους ανθρώπους των «λύκων» πριν από μερικό διάστημα και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις προσπάθειες για να ξαναφορέσει τα ασπρόμαυρα ο Βιερίνια. Αυτές βέβαια έπεσαν τελικά στο «κενό», αλλά ο Άλοφς του πρότεινε σύμφωνα με την «Sportday» τόσο τον Κυργιάκο, όσο και τον... Σισοκό!

Οι Γερμανοί είχαν αγοράσει κοντά στις 800.000 ευρώ τον νεαρό εξτρέμ και όπως διεμήνυσαν στον Παναθηναϊκό θα τον πουλούσαν με κάτι λιγότερο από τα μισά. Βέβαια κι ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ μεγάλο για το Τριφύλλι, όχι όμως και για τον ΠΑΟΚ της... νέας εποχής. Η Βόλφσμπουργκ μάλιστα δείχνει να έχει ήδη βρει -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- αγοραστή από την Ελλάδα για τον παίκτη της και αυτός φέρεται να είναι ο Δικέφαλος του Βορρά.

 

Νέα

2013-07-22 13:44
Αυτές θα είναι οι νέες φανέλες της ομάδας για την περίοδο 2013-2014...
2013-07-19 19:27
Την 3η τη τάξει (πίσω από Σαχτάρ και Δυναμό Κιέβου), ομάδα της...
2013-07-13 22:20
Μια πρώτη γεύση..απο τις νέες φανέλες παίρνουμε απο τις εμφανίσεις...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>