Πλησιάζει ο Βύντρα

2013-01-07 18:08

Ολοένα και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται ο Λουκάς Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής στον σαββατιάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό και σύντομα αναμένεται να συζητήσει τη λύση της συνεργασίας τους με το «τριφύλλι», την ίδια στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά καραδοκεί για να κάνει δικό του τον παίκτη.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το κλίμα στην Παιανία δε σηκώνει άλλο τον 32χρονο μπακ, ο οποίος εντός των ημερών, ίσως και σήμερα, θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρουν τη φόρμουλα που θα οδηγήσει τον παίκτη εκτός ομάδας και επισήμως. Και με το που θα συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί άμεσα για συμφωνία μαζί του.Άλλωστε, όπως εδώ και καιρό έχει γράψει το «Μ», η πρώτη επαφή έχει ήδη γίνει, με τον Βύντρα να είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τούμπα. Και σε αυτήν την περίπτωση το οικονομικό δε θα σταθεί εμπόδιο, με τον Μακεδόνα αμυντικό να ντύνεται στα ασπρόμαυρα για τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ το Σάββατο, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ανάρτησαν πανό (φωτο) με το οποίο απαίτησαν για μία ακόμη φορά την απομάκρυνση του Λουκά Βύντρα, αλλά και του Νίκου Σπυρόπουλου.Από τη στιγμή που θα καρποφορήσει το φλερτ με τον Βύντρα, θα πάει πίσω η περίπτωση Σκόνδρα, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν έχει εκδηλώσει επισήμως ενδιαφέρον, αλλά ίσως να το πράξει από το καλοκαίρι και μετά, όταν και μένει ελεύθερος ο Έτο, ενώ ίσως παραχωρηθεί ο Αποστολόπουλος.

 

Νέα

2013-06-16 17:23
  Από εκεί που δεν το περιμένει μπορεί να εισπράξει πολλά χρήματα. Ο...
2013-06-16 17:11
Πήραν μπροστά οι μηχανές του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και δουλεύουν πλέον στο...
2013-06-15 20:51
Ο Δανός διεθνής της Σαμπντόρια είναι κοντά στον Δικέφαλο όπως λένε τα ΜΜΕ της...
2013-06-15 17:50
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα ο Κώστας Παναγιωτούδης θα μείνει ακόμη ένα...
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>