Πρώτη προπόνηση για Σουβόροφ-Καστελέν

2013-01-21 19:02

Εκτός από τον Μολδαβό Αλεξάντρου Σουβόροφ στη Θεσσαλονίκη ήρθε και ο Ρομέο Καστελέν για δοκιμή και οι δύο παίκτες βρίσκονται ήδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Καστελέν αγωνίζεται στα άκρα και κυρίως στη δεξιά πτέρυγα. Θα δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ, αυτή είναι η πληροφόρηση που υπάρχει, ωστόσο οι ατζέντηδές του υποστηρίζουν πως η υπόθεση είναι κλεισμένη.

Ο Σουριναμέζος με ολλανδική υπηκοότητα, Ρομέο Καστελέν είναι λοιπόν ο δεύτερος παίκτης, εκτός από τον Μολδαβό Σουβόροφ που θα περάσει από αξιολόγηση.

Το βιογραφικό του 30χρονου παίκτη είναι καλό καθώς ο έγχρωμος παίκτης έχει θητεία στην Φέγενορντ κατά κύριο λόγο και στο Αμβούργο. Εμεινε όμως εκτός το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμών.

Σε νεαρή ηλικία αγωνίστηκε στη Σπάρτα Ρότερνταμ και την Ντεν Χάαγκ, πριν κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ντεν Χάαγκ, όπου έμεινε μέχρι το 2004.

Εκείνη τη χρονιά ο Ρομέο Καστελέν μετακόμισε στη Φέγενορντ κάνοντας το άλμα στην καριέρα του. Είναι ενδεικτικό πως την τριετία 2004-07 έκανε  90 συμμετοχές και πέτυχε 22 γκολ με τον ολλανδικό σύλλογο εκεί όπου ήταν μαζί με τους Σάλομον Καλού και Ντιρκ Κάουτ. Στη συνέχεια μεταγράφηκε έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στο Αμβούργο. Μάλιστα ο συμπατριώτης του στην γερμανική ομάδα Νίγκελ ντε Γιονκ, δήλωσε: “Αυτή η μεταγραφή θα φέρει μια τεράστια βελτίωση στην ποιότητα της ομάδας, ιδιαίτερα στην επίθεση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν τόσο καλό παίκτη”.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2007 και μετέπειτα, είχε προβλήματα τραυματισμών στα γόνατα των δύο ποδιών του.

Και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι παρά τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν όταν μεταγράφηκε στο Αμβούργο δεν κατάφερε να καθιερωθεί.

Αμέσως μετά την παρουσία του στο Αμβούργο  δοκιμάστηκε από την Εσπανιόλ πρόσφατα χωρίς να στεριώσει. Από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε από το Αμβούργο δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Επίσης τον περασμένο Νοέμβριο δοκιμάστηκε στην αγγλική Μπέρμιγχαμ όπου δεν έμεινε. Ακόμη είχε δοκιμαστεί στην Μίντλεσμπρο το περασμένο καλοκαίρι πετυχαίνοντας γκολ σε ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

Στο Αμβούργο έπαιξε μόνο την πρώτη σεζόν (2007-2008) πετυχαίνοντας 2 γκολ σε 20 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν δεν έπαιξε καθόλου, την μεθεπόμενη 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

suvorov-castelen

Νέα

2013-06-27 19:35
Εν όψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, τα...
2013-06-27 15:20
Ο Σέκου Ολίσε θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και του χρόνου! Ο Λιβεριανός...
2013-06-26 14:27
Οριστικά τελείωσε αρνητικά για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση απόκτησης του...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>