Τι γίνεται με τους τερματοφύλακες;

2013-05-31 22:09

Το ρόστερ του φετινού ΠΑΟΚ περιέχει 4 επαγγελματίες τερματοφύλακες. Τι μέλλει γενέσθαι με τους Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτη Γλύκο, Σανθ Χακόμπο και Αστέριο Γιακουμή; παρακάτω αναλύουμε τα δεδομένα και καταγράφουμε την τάση για τον καθένα εξ αυτών, της νέας χρονιάς.

ΣΑΡΛ ΙΤΑΝΖ: Αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη απο τον Ατρόμητο έναντι 200.000 και υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με περίπου 300.000 ευρώ καθαρά το χρόνο. Στο πρόσωπο του, ο Δώνης έβλεπε τον βασικό πορτιέρο των επόμενων χρόνων, όμως το κλίμα για τον Καμερουνέζο δεν είναι πλέον το ιδανικό μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα των πλει οφ και τα όσα ακολούθησαν. Έκτοτε δεν έχει καν συμπεριληφθεί σε αποστολή του ΠΑΟΚ απο τον Γιώργο Γεωργιάδη και επουδενί δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο πως θα παραμείνει στην Τούμπα. Μετά την συγνώμη βέβαια που ζήτησε απο διοίκηση και τεχνική ηγεσία, το όλο θέμα θεωρείται λήξαν και έτσι κατα πασα πιθανότητα ο Ιτάνζ θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΛΥΚΟΣ: Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Έχει καθίσει έως τώρα 23 φορές κάτω απο τα δοκάρια του ΠΑΟΚ -προσωπικό ρεκόρ καριέρας- και χαίρει της εμπιστοσύνης των Ζήση Βρύζα και Γιέρμαν Τσιστιακόφ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει απο τον Δικέφαλο εφόσον παραμείνει τόσο ο Ιτάνζ όσο και ο Χακόμπο, προκειμένου να αγωνιστεί σε μια ομάδα  που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΣΑΝΘ ΧΑΚΟΜΠΟ: Το δικό του συμβόλαιο εκπνέει στο τέλος του Ιούνη και πριν απο λίγους μήνες το μέλλον του στον ΠΑΟΚ έδειχνε αβέβαιο. Ο επαγγελματισμός που επέδειξε όμως κατα την διάρκεια του τραυματισμού του αλλά και απο την ημέρα που επέστρεψε απο την Ισπανία, έχουν βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Άλλωστε ουδέποτε αμφισβητήθηκαν οι μεγάλες ικανότητές του. Αυτό που προβλιματίζει είναι το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του και έτσι οι πιθανότητες να του προταθεί νέο συμβόλαιο είναι μοιρασμένες. Ο ίδιος πάντως δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ: Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έκτοτε όμως έχει υπερασπιστεί σε μόλις έναν επίσημο αγώνα την εστία του Δικεφάλου, στη φετινή ρεβάνς του κυπέλλου με τον Αιγινιακό στην Τούμπα. Θεωρείται ένας τερματοφύλακας με υψηλές δυνατότητες αλλά σαφώς δεν έχει άλλα περιθώρια να μείνει ανενεργός στα 25 του χρόνια και έτσι έχει ήδη συζητηθεί μαζί του η προοπτική να δοθεί δανεικός το καλοκαίρι, ούτως ώστε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με καλύτερες προυποθέσεις, κάτι για το οποίο συμφωνεί απόλυτα και ο ίδιος.

Νέα

2012-11-24 14:27
Το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της superleague διεξάγεται...
2012-11-23 03:35
Απολογήθηκε σήμερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Jacobo για το...
<< 19 | 20 | 21 | 22 | 23