Ανανέωσε ο Ξουρίδας

2013-06-12 01:37

"Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Ξουρίδα, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη σεζόν." Με αυτή την ανακοίνωση ο Ερμής επισημοποίησε την αναμενόμενη συνέχιση της συνεργασίας του με τον έμπειρο κόουτς, κάτι που αποτελούσε κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών.

Ο Τάκης Ξουρίδας ο οποίος εντυπωσίασε άπαντες στον Λαγκαδά στο 2ο μισό της περσινής σεζόν θα πορευτεί στον πάγκο του Ερμή μαζί με τον Δημήτρη Γεροφώτη όπως και πέρσι με στόχο τη συνέχιση του πλάνου ανάπτυξης που εφαρμόζει ο σύλλογος με την συμμετοχή και την ανάδειξη πολλών και νεαρών αθλητών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας συμφωνήθηκε ότι και τη φετινή χρονιά θα χρησιμοποιηθούν πολλοί ταλαντούχοι νεαροί αθλητές είτε απο τις ακαδημίες της ομάδας είτε απο τις γύρω περιοχές. Άλλωστε την περσινή χρονιά ο σύλλογος είχε το μικρότερο μ.ο ηλικίας στην Α2 (22 έτη) κάτι που αναμένεται να ισχύσει και φέτος.Μάλιστα πολύ ικανοποιητική ήταν η παρουσία του Θάνου Καμαριώτη στην φιλική νίκη που πέτυχε η Εθνική Νέων κόντρα στην Κροατία στο τουρνουά της Ιταλίας

 

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

2013-07-30 00:28
Σε μια κρίσιμη απο οικονομικής πλευράς χρονιάς, επήλθε...
2013-06-28 18:54
Οι άνθρωποι του Ερμή έχουν ως άμεση προτεραιότητα την...
2013-06-12 01:37
"Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας...
1 | 2 >>