Χρυσός Χορηγός η Drop Μαρτινίδης!

2013-07-30 00:28

Σε μια κρίσιμη απο οικονομικής πλευράς χρονιάς, επήλθε οριστική συμφωνία με τον επι 3ετίας Μέγα Χορηγό του Ερμή, DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕ, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο σύλλογο για την ομαλή λειτουργία του.

Ανακοίνωση: 

"Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την εταιρία DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ, την κορυφαία εταιρία των Βαλκανίων στο χώρο των επίπλων και αξεσουάρ μπάνιου. Η εταιρία Drop με ιδιοκτήτη τον Κώστα Μαρτινίδης θα είναι και τη νέα σεζόν Χρυσός Χορηγός του Ερμή Λαγκαδά"

Ο πρόεδρος του Ερμή κ.Χρηστίδης εμφανώς ικανοποιημένος απο την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε: Η εταιρία Drop έχει σημαντικό μερίδιο στο σημείο που έχει φτάσει ο Ερμής Λαγκαδά. Είναι δύσκολο στους καιρούς μας να υπάρχουν εταιρίες που στηρίζουν τα αθλητικά σωματεία. Είναι εξίσου ωστόσο πολύ ενθαρρυντικό, να έχουμε στον Λαγκαδά τόσο ισχυρούς συμμάχους. Τις επόμενες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κι άλλες μεγάλες συνεργασίες που μας επιτρέπουν να κάνουμε όνειρα για το μέλλον χωρίς φυσικά να αλλοιώνουμε τη φιλοσοφία μας που έχει ως βάση την πρόοδο και την ενεργό συμμετοχή των νεαρών αθλητών.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας κ.Μαρτινίδης τόνισε: Ο Ερμής Λαγκαδά αποτελεί διαφήμιση για την περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης. Αποτελεί συγχρόνως το καμάρι της επαρχίας Λαγκαδά. Εκείνο όμως που μας υποχρεώνει να σταθούμε αρωγοί, είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και η ξεκάθαρη στόχευση στα ταλέντα του τόπου μας. Περιμένω με αγωνία να δω την πιο νεανική ομάδα της Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, ωστόσο ελπίζω οτι τα νέα παιδιά θα κάνουν τη διαφορά και θα σηκώσουν στις πλάτες τους τον Ερμή. Η ευμάρεια της εταιρίας μας σε μια χρονιά τεράστιας ύφεσης ελπίζω να συμπαρασύρει και τον Ερμή, μια ομάδα πρότυπο διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής λειτουργίας.

 

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

2013-07-30 00:28
Σε μια κρίσιμη απο οικονομικής πλευράς χρονιάς, επήλθε οριστική...
2013-06-28 18:54
Οι άνθρωποι του Ερμή έχουν ως άμεση προτεραιότητα την παραμονή...
2013-06-12 01:37
"Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον...
1 | 2 >>