Ίδιο μοντέλο και του χρόνου

2013-05-20 16:51

Ο Ερμής κατάφερε να πετύχει φέτος τον στόχο του να διατηρηθεί με σχετική ευκολία στην Α2, έχοντας ένα απο τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας και σίγουρα τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας.

Η ομάδα του Λαγκαδά που σταδιακά θα αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία σχεδιασμού και για τη νέα σεζόν, δεν πρόκειται να παρεκλείνει απο την φιλοσοφία του και θα εφαρμόσει το ίδιο μοντέλο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι "πράσινοι" θα στηριχθούν και πάλι σε νεαρά παιδιά και γι αυτόν τον λόγο θα γίνουν και αρκετές δοκιμές ταλαντούχων αθλητών τις επόμενες μέρες, στο περιθώριο του μεταβατικού σταδίου των προπονήσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι νεαροί που φέτος έβγαλαν..ασπροπρόσωπους τους ιθύνοντες του συλλόγου, έχουν πλέον προσθέσει πολύτιμες εμπειρίες ενώ αναμένεται να πλαισιωθούν και με δυο-τρεις προσεγμένες προσθήκες πιο έμπειρων αθλητών. Άλλωστε στον Ερμή σκέφτονται απο τώρα το πως θα καλύψουν το κενό που άφησε ο φετινός ηγέτης της ομάδας, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος σταμάτησε το μπάσκετ.

Τα θέματα του σχεδιασμού του ρόστερ, αλλα και αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον κόουτς Τάκη Ξουρίδα (ο οποίος είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία), θα συζητηθούν στο Δ.Σ. της προσεχούς Πέμπτης.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

2013-07-30 00:28
Σε μια κρίσιμη απο οικονομικής πλευράς χρονιάς, επήλθε οριστική συμφωνία με τον επι...
2013-06-28 18:54
Οι άνθρωποι του Ερμή έχουν ως άμεση προτεραιότητα την παραμονή περσινών βασικών...
2013-06-12 01:37
"Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Ξουρίδα, ο οποίος...
2013-05-20 16:51
Ο Ερμής κατάφερε να πετύχει φέτος τον στόχο του να διατηρηθεί με σχετική ευκολία στην...
1 | 2 >>